måndag 9 mars 2009

Förslag till detta tyg önskas!!!

Jag har ju tidigare inte varit särskilt intresserad av att sy och så, men nu hittade jag det här tyget som jag köpte för några år sedan, tanken då var att sy gardiner av det (har 4,25 meter av det, köpte det som en stuvbit) , men sen blev det aldrig av att jag sydde dom där gardinerna...Och jag har inte lust att göra gardiner av dom nu heller...men vad ska jag göra av det? Har ni något förslag? Blommönstren är ungefär ett par cm stora...Och tyget är ett ganska kraftigt tyg...Jag tror det är bomull....Tacksam för förslag!!!

4 kommentarer:

 1. Tack för ditt besök och din kommentar. Angående min bakgrund så är det två bilder egentligen. Båda är hämtade från denna sida
  http://www.digiscrapdepot.com/freebies/.

  Sedan har jag gjort den enfärgade bilden smalare och lagt ihop dem i Photoshop.

  Det finns ju flera färdiga bakgrunder som är likande att hämta på nätet. Här är tre exempel.
  http://www.backgroundfairy.com/
  http://www.thecutestblogontheblock.com/
  http://bloggerblogbackgrounds.blogspot.com/

  Ha en bra vecka!
  Kram Ullis

  SvaraRadera
 2. Tack för titten hos mig! Ja du..hm...kanske några våriga stora mysiga kuddar!!! Fint vitt hjärta du gjort... Ha en bra kväller!

  SvaraRadera
 3. Vet ju inte om du syr kläder, men små förklädesklänningar skulle ju bli ganska söta?

  Tävlingen hos mig är för övrigt avslutad, och det blev tyvärr ingen vinst för dig denna gång.

  Välkommen att tävla hos mig igen!

  Kram,Lotta

  SvaraRadera
 4. Flåt att jag glömde att skriva in din länk i "Använd det du har" utmaningen. Jag har varit inne hos dig, men glömde bort att länka och satt istället och läste. Sedan kom dottern och undrade vad det var för musik som spelade och så satt vi då och pysslade här vid symaskinen tillsammans i tystnad med bara din musik som bara bakgrund. :-)

  Nu är du uppsatt på länklistan som sig bör! :-)

  Vet du vad jag ser av tyget...jag skulle göra en volangkjol. Jag ser det tyget tillsammans med något vitt tyg och så kanske ytterligare ett gult tyg eller något orange eller grönt som är upplockat från blommorna. Jag ska se om jag har kvar mönstret utifrån det jag menar.

  http://grandrevivaldesign.typepad.com/photos/ruffled_skirts_tutorial/skirts4000.html

  Kika här så får du se vad jag menar. Jag har tänkt att sy sådana till min dotter också. De verkar inte alls vara komplicerade att göra.

  SvaraRadera