fredag 12 mars 2010

Ranunkel!

Tack snälla Eva-Lena och Leni för era kommentarer till mitt förra inlägg, ni har så rätt, och jag ska försöka tänka som ni...Fast ibland är det svårt...

För att försöka pigga upp mig lite idag, så passade jag på att köpa mig en ranunkel förut när jag och Tessan var och handlade...Någon sådan har jag aldrig haft förut, så vi får se hur länge den klarar sig, men jag får väl googla lite och se hur den ska skötas...Tycker den är så fin, med det rosa i kanten på blomman. Och det fanns bara den som såg ut så, det fanns en helvit också och så gula och röda...Men den här fick som sagt följa med mig hem idag!


3 kommentarer:

 1. Hej!
  Jättevackert foto! Älskar vita blommor!
  Jag läste ditt förra inlägg och kände bara att jag ville kommentera.... Jag förstår precis hur du känner!! Tror det kommer över oss alla någon gång. Man tycker att alla andra har det så himla perfekt och känner bara att man själv aldrig hinner eller orkar... Som någon skrev - de visar ju ju bara valda delar. Piffat o snyggt! Ibland när jag går omkring i mitt hem o försöker hitta de där "perfekta" fotona, som man aldrig hittar... Det är alltid något som inte stämmer, något som inte är klart eller så som man egentligen vill ha det. Misströsta ej! Jag är säker på att du säkert har det alldeles ljuvligt - trots tomma skåp (över kylskåp.. :) Man får välja att se det som faktiskt är bra!
  Många kramar
  Marie

  SvaraRadera
 2. Åh så fin ranunkel! Ja vita blommor är Mina favoriter! Ha en fin söndagskväll / Leni

  SvaraRadera
 3. Bara jag igen....har precis läst några inlägg från 2009....och blev så nyfiken......vad gjorde du för något med alla vinkorkarna? Berätta! :)

  SvaraRadera