tisdag 23 mars 2010

Orkideé

För några dagar sen då jag var och handlade, så köpte jag den här orkideen som jag tycker är så jättefin. Jag hade egentligen tänkt köpa en vit, men så när jag och Malin fick syn på den här, så valde vi den istället...Det syns lite dåligt, men färgen är nästan lite limegrön-gul eller vad man ska kalla den.

2 kommentarer:

  1. Åh vad fin! Dom är så vackra orkideer! Men dom trivs inte hos mej:( Förra sommaren fick jag två plantor av en gammal tant som då bodde granne med oss. Jag vet inte vad jag gör för fel, inte står dom för ljust och inte ger jag dom för mycket vatten heller tycker jag. Nu har dom stått i matrummet hela vintern.Du skulle sett dom... så hängiga inte alls så spänstiga och fina som din på fotot. Har funderat på att plantera om dom och flytta ut dom i uterummet sen när det blir lite varmare.

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset! Det ska jag testa redan ikväll! Hoppas du får paketet idag! Jag postade iväg det igår vid 13 tiden. Nu får man slita sig från datorn och gå ut med "murmeldjuren" som ligger här brevid och sover. Ha det gott!

    SvaraRadera