fredag 12 februari 2010

Taget från ovan!

Kom på att jag ju inte visat flygfotot över gården som vi beställde i höstas. Vi valde ett foto där man ser hela den delen av byn där vi bor. Första fotot har jag beskurit så ni ser vad som är vår gård. Vi bor i huset som syns längst till höger på det här fotot. Om ni klickar på bilderna så ska dom bli större om det funkar som det ska.


Och så "originalfotot" , den blå randen upptill är Östersjön.
Annars så, igår så kom dom och vaccinerade alla kor mot blåtunga, lite pyssel var det, tog 5-6 timmar ungefär...
I onsdags så var jag med Malins klass till simhallen, vi var några föräldrar som skulle hjälpa till att hålla koll på dom . Dom var indelade i två grupper, den ena gruppen fick simlektioner, medan den andra gruppen fick hålla till i äventyrsbadet. och det var där vi föräldrar var med och passade...Lite läskigt var det, för det var jättesvårt att hålla kolla på dom, en del åkte rutchkanan och andra lekte runt i vattnet, och inte var dom stilla heller. Jag var skitnervös hela tiden, och ändå var vi mesta tiden 3 stycken föräldrar...Jag har skrivit upp mig på dom 3 återstående gångerna också, men nästa gång är det visst bara jag som lovat ställa upp...Jag vill inte vara själv med hela det ansvaret när det är så svårt att ha koll på alla, så jag hoppas verkligen att fler föräldrar ställer upp...

2 kommentarer:

 1. Jättefina kort, kul att ha ett över hela byn för det blev riktigt fint.
  usch jag fick rysningar bara jag tänkte på att försöka ha koll på en massa barn och då andras också tycker att det räcker med ens egna. vatten är lite otäckt på det viset att händer det så är det svårt att överblicka.

  Ser för övrigt framemot att träffas på Söndag

  Många Kramar Malin

  SvaraRadera
 2. Häftigt med flygfoton och roligt att se hur omgivningen förändras efter ett antal år. Vi har inget på vårt hus ännu. Förra gången de fotade här höll vi på att bygga vårt hus och hade ingen gårdsplan ännu. Skoj att du ville vara med i min tävling!
  Ha en trevlig helg!
  Kramar Monica

  SvaraRadera