måndag 17 maj 2010

Vårteckensutmaningen med kalvar på grönbete!

Ett för mig säkert vårtecken är när vi börjar släppa ut djuren på beten. I förra veckan släppte vi ut fåren, och idag har vi släppt ut 38 st kvigkalvar som är mellan ungefär 3,5 och 5,5 månader gamla...

Det är så härligt att se dom komma ut, och att dom blir så glada...Dom här småtjejerna har ju aldrig varit ute i det fria tidigare, dom har ju bott i kalvhyddor ute när dom var lite mindre, men det är ju inte riktigt samma sak.

Här kommer lite foton från dagens kalvsläpp!!!


Andra vårtecken här är tex att jordgubbsplantorna och körsbärsträden börjat blomma så smått...Härligt! Och idag har t om solen tittat fram ! Annars har det mest varit regn och mulet här på Öland den senaste tiden...

Glöm inte att titta in hos de andra som är med i vårteckensutmaningen!
Klicka på loggan för att komma till deltagarlistan.7 kommentarer:

 1. Gud vilka härliga bilder på kalvarna! Man blir så glad av att se dom! Kram leni

  SvaraRadera
 2. Hej.
  Vilka fina bilder och vad härligt era djur har det.. Kollade bilderna du lagt i på tvilling kvigorna(?) och sååå söta dom är!

  Kram till er
  /Natalia

  SvaraRadera
 3. Härligt!! Dom ser så lycka ut:) kramisar

  SvaraRadera
 4. Så underbart med dessa glädje skutt. Det där skulle man ha sett live.
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 5. Tack för att du delar med dig av de fina bilderna på de glada, pigga och ystra små kalvarna! Jag blir glad av att se de! :)

  SvaraRadera
 6. Så underbart det ser ut med de glada kalvarna. Minns min egen barndom när vi släppte ut korna om våren. :)
  Ang. Tildorna så sys de nästan helt och hållet på maskin och enbart detaljer som t.ex. håret för hand. Köp eller låna dig en Tilda-bok, det är så jätteroligt och inte alls så svårt som man tror.
  Kramar Monica

  SvaraRadera
 7. Så glad jag blev över din kommentar ;) Gillar din blogg jättemycket, vi verkar ha rätt så mycket gemensamt, ha, ha. Ska definitivt lägga till dig på min länklista ikväll.

  SvaraRadera