måndag 19 april 2010

Vårteckensutmaningen vecka åtta!

Nu de senaste dagarna så har jag riktigt börjat märka av att det är vår, för jag har haft tungt med min astma, utan nån annan speciell anledning. Eller beror det på molnet av vulkanaska kanske?
Typiskt, för jag hade precis kommit igång med att vara ute och gå långa promenader, men just nu finns det ingen ork för sånt tyvärr...

Inte har jag så mycket bilder heller att visa idag, men jag har den här, som visar min rabarber som är på väg upp ur jorden! och ändå står den på norrsidan av huset, intill källaringången...därav allt träskräp som blivit medan vi tagit in ved i källaren under vintern...Men ni ser rabarberna åtminstone ändå!!!!Nyfiken på hur våren utvecklats hittills i resten av landet? Klicka då på loggan så kommer du till listan över alla dom andra som är med i utmaningen!

1 kommentar:

  1. Vad roligt att du hittat till min blogg, för då fick jag en chans att kika in i din fina. :) Häng gärna på utmaningen om att sy kläder till dig själv, det är inte en så seriös utmaning där man måste följa reglerna slaviskt, eller ja tanken är att du sätter dina egna regler så att de passar dig. Smart va! :)

    SvaraRadera