onsdag 28 april 2010

Sytt en kjol!

Sydde mig en snabb och enkel kjol nyss,av det svarta tyget med rosetter på, men är inte riktigt nöjd. Den är gjord efter den här beskrivningen . Den var lätt att göra. Men jag tycker jag ser stor som ett hus ut i den...Kanske bara är så att jag inte passar i kjolar, och då särskilt inte såna med resårlinning och en massa tyg....Dessutom blev den lite lång, ungefär en dm under knäna...Funderar på att sy upp den, men det känns lite struligt med alla dom där rosetterna som sitter fast på tyget...

Får se om jag kommer visa er en bild av hur den ser ut på, senare...
Men så här ser den ut hängande på galge.


Kan förresten avslöja att det här tyget från början var tänkt att sy en klänning av, men då visste jag ju inte att det var en massa "rosetter" fastsatta på tyget, för det syntes inte på bilden då jag köpte det på nätet...

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Men den blev ju jättesöt.
  Tycker du att den är för lång så kapa av den en bit. Man är väl alltid självkritisk, eller? det är i varje fall jag. Många saker blir jag nöjd med när det gått ett tag.
  Ha en bra kväll
  Kram

  SvaraRadera
 2. Den var jättefin, men själv passar jag varken i byxor eller kjolar med en massa rynk kring magen. Det får gärna vara det längre ner bara de är släta kring magen.
  Be om smakråd av någon annan för har man tillverkat något själv är man ofta mer kritisk än nödvändigt. Den ser jättefin ut!!

  SvaraRadera
 3. Men den var ju fin! Mitt sykunnande sträcker sig till att kapa av och förvandla ett par jeans till capribyxor,tog det exemplet därför att det är precis vad jag har gjort för en liten stund sedan. Ha det gott!

  SvaraRadera