söndag 20 november 2011

365 foton 2011 Tema: Dimma (272 av 365)

På väg hem, nästan framme i Kalmar, efter en resa då vi suttit fastspända ungefär halva resan, eftersom det varit så mycket turbulens i luften...Och strax innan vi ska landa i Kalmar, så säger piloten att det är så mycket dimma, att vi eventuellt ska vända och landa i Malmö istället, men han ska först göra ett försök till landning i Kalmar...
Hmmm, inte särskilt lugnande för mig som är flygrädd, och jag tror det var fler som satt och var oroliga...Men efter att cirkulerat lite en stund så gick planet till slut ner för landning....Och det lyckades...Yippiiii!!!!

1 kommentar:

  1. Vad det har ramlat in bilder här! Varma sköna sådana med palmer, hav och sol. Inte precis som vi har det på slätta nu. Men idag ser vvi åtminstone staetet längst ner i trädgården, fast dagsljus... nja... lamporna får vara tända så fort man ska göra något här hemma.

    Tack för ditt grattis, det är skönt att vara klar. Har använt mig av utmaningen som terapi under en längre sjukskrivningsperieod som jag nu anara slutet på. Då hinner man ju sätta upp farten och mickla med kamera och dator. :-)

    Sköt om dig och djuren, jag tittar in snart igen!

    SvaraRadera