måndag 19 oktober 2009

Använd det du har -Novemberutmaningen!

Äntligen är det dags igen! Bea kör en ny omgång av "Använd det du har" utmaningen...Det var ju hon och hennes likadana utmaning i mars, som fick mig att komma igång med att sy. Innan hade det mest varit ett nödvändigt ont, att plocka fram symaskinen ibland, för att tex lappa trasiga byxor eller sy nya enkla gardiner...Och att jag ibland använde den även när jag scrappade....

Sedan hennes marsutmaning, så har ju t om vågat mig på att sy lite kläder, vilket jag aldrig tidigare trott att jag skulle försöka mig på....

I marsutmaningen, hade jag väldigt lite material att använda mig av, så förhoppningsvis ska det kännas lite lättare nu, när jag har mer att välja bland, även om jag inte har en bråkdel av vad många andra har....

Hoppas nu bara att jag ska lyckas få ett projekt klart varje vecka, för jag har inte sytt nånting på hela hösten, känns som om jag behöver den här utmaningen för att komma igång igen!!!!

Jag klistrar in texten om utmaningen från Beas blogg här, obs du kan inte anmäla dig här på min blogg utan vill du vara med så anmäler du det på Beas blogg :
" Förra gången var vi närmare 50 stycken medpysslerskor som flitigt använde oss enbart av det vi samlat på oss i våra lådor och skåp under en månads tid.
Vi var jätteduktiga och det kändes så BRA efteråt.

Nu ska vi ta tag i den där knapplådan som riskerar att svämma över igen, tygerna som vi köpt in för att "de var bra att ha", alla garnnystan och slutföra de där projekten vi så länge tänkt att vi skulle göra "någongång".

Häng på vetja!
Du kommer hinna göra många pyssel till jul och knåpa ihop mängder med julklappar.

Reglerna är som följer:

1. Vi använder enbart material vi har hemma (sytråd är det dispens på)
2. Vi försöker pyssla undan en sak varje vecka under november månad.
3. Vi väljer själva om vi kan tänka oss att lotta ut något/några saker av det vi gjort på vår blogg mot att de tävlande tipsar om det utlottade hantverket på sin blogg. (Valfritt)
4. Vi lägger upp "Använd det du har" loggan på vår blogg så vi lätt ser vilka våra medpysslerskor är.
5. Meddela ditt deltagande till http://beasbarnslikheter.blogspot.com
Där läggs det ut länkar till varje deltagare så man kan följa sina medpysslerskors projekt för tips, peppning och inspiration!


Oavsett om du väljer att bli medpysslerska i utmaningen eller inte, så blir vi jätteglada om du skulle vilja tipsa om "Använd det du har" på din blogg och bifoga ovanstående logotype i din blogg.

Vi startar den första november, men du kan anmäla dig när som helst fram till dess.
"

2 kommentarer:

 1. Tjohooo....här gungar en koooo...nu kör vi så det ryker!!! :-D

  Sååå roligt att du är med igen!

  SvaraRadera
 2. *klipper sidenbandet och bjuder på lite invigningsskumpa*

  "Härmed förklarar jag utmaningen invigd"

  Lycka till!

  Kram

  SvaraRadera