söndag 8 januari 2012

Lite försmak av vår!!!

Nu i helgen så har jag plockat bort det mesta av julpyntet , det är i stort sett bara julgranen som är kvar liksom stjärnorna i fönstren i tv-rummet, vi har ju ändå granen där, så då fick stjärnorna också hänga kvar...Granen är så fin fortfarande, så jag har inte hjärta att slänga den riktigt än, "nackdelen" med kungsgran är ju att dom inte börjar barra så fort...

Iallafall, i köket har jag fixat iordning igen med vita gardiner och dom vanliga små dekorationerna igen, och så hittade jag pärlhyacinter häromdagen på Citygross, så det fick bli både vita och blå såna....För några dagar sedan då jag var ute och fotade lite, hittade jag den här
lejongaps blomman i min svärfars trädgård...Det är ju inte klokt alltså att kunna hitta
sommarblommor ute i januari. Men jag har ännu inte helt gett upp hoppet om lite vinter...

3 kommentarer:

 1. Ska man va riktigt ärlig så visst känns det skönt när julpyntet får åka upp på vinden igen! Och man kan pynta med nya vårliga saker. Det har du verkligen gjort. Jättefint! Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad kul att hitta en ny blogg, Trevligt med foton och det här med scrapping, visste inte att det hette så. Tittar nog in här fler gånger.
  Maggan

  SvaraRadera
 3. Med en halvmeter snö ute är det ingen risk för sommarblommor här, men inomhus har jag ställt en kruka vit krokus som jag hoppas blommar snart.

  SvaraRadera